Straf nieuws

Straf Nieuws

veiling 2 

De veiling van oud schoolmateriaal van De Horizon en Het Mozaïek heeft ruim 5.000 euro opgebracht. "We hebben meer dan 250 items geveild", zegt de organisatie die bestaat uit enkele juffen en ouders. "Het was een uitdaging om alles via de facebookpagina correct op te volgen en veilige afhaalmomenten te organiseren, maar het is ons gelukt. Met de centen gaan we nu nieuwe spullen zoals boeken kopen voor onze nieuwe school Straf! School met lef." De spullen die geveild werden, waren soms echte pareltjes uit de oude tijd. Van een prachtig houten telraam tot vintage schoolbankjes. "Sommige items gingen echt hard en brachten meer dan 100 euro op. Maar niet allleen de opbrengst is fijn, ook de nieuwe verhalen en avonturen die deze spullen te wachten staat, was soms bijzonder om te horen."

Klik op de blauwe titel voor meer.

Opening Straf! School met lef in Beringen -Mijn

opening school

Klik op de blauwe titel voor meer.

Opening van onze school.

137268176 619227565512397 69699175577674185 n

Voor directie en personeel van 'Straf! School met lef' worden het spannende maanden. In januari 2021 moeten de kinderen van de huidige scholen De Horizon en Het Mozaïek hun intrek nemen in een nieuwe school op be-MINE. Er wordt momenteel flink gewerkt om alles tijdig klaar te krijgen voor de verhuis in december. We kregen een exclusieve rondleiding op de werf en het mag gezegd worden: het wordt een heel mooie school, zeg maar gerust straffe school. Lees het volledige artikel hier.

Onder het motto 'gemengd kleuterwerk maakt elk kind sterk' zullen de kleuters van basisschool Straf! niet meer opgedeeld worden per leeftijd. Vanaf 1 september 2020 worden alle klassen met drie-, vier-, en vijfjarigen samengesteld. Iedere groep zal 20 kleuters tellen. De kleuters van verschillende leeftijden leven, leren en spelen samen zoals in een mini-maatschappij. De jongste peuters starten nog in een aparte groep, waar ze alle aandacht en zorgen krijgen die ze nodig hebben. Klik hier voor meer info.